Hero section

Eikenhouten bijgebouwen door Countrywide.

De charme van eik.

Bijgebouwen in Engelse stijl: echte eiken charme

Eikenhouten bijgebouwen vangen meteen de aandacht van elke bezoeker of voorbijganger. Ze zijn al decennialang een favoriet bij bouwers en verbouwers die begrijpen dat elk detail van hun domein de nodige elegantie verdient.

Poolhouses, garages, tuinpaviljoenen, conservatories met een twist… Eikenhouten bijgebouwen zijn er in alle vormen en formaten. En dat mag u letterlijk nemen, want bij Countrywide ontwerpen én plaatsen we ze volledig volgens uw wensen.

Half sectio image

Voor elke buitenruimte het juiste bijgebouw

Uw eikenhouten bijgebouw moet het perfecte huwelijk zijn van functionaliteit, traditioneel design en baanbrekende technische oplossingen. Het ontwerp van uw toekomstige bijgebouw in Anglo-Normandische stijl wordt volledig afgestemd op het doel. Zo vereist een prachtige carport een andere aanpak dan een gesofisticeerd lounge-paviljoen.

Voor het design vertrouwen we op het unieke karakter van de ambachtelijke Engelse bouwstijl, met zijn kenmerkende uitstraling en ingenieuze pen-en-gat-technieken. De grandeur van deze architectuur tilt elk bijgebouw in eik naar het hoogste niveau.

U wilt de trotse eigenaar worden van een onnavolgbaar eikenhouten bijgebouw op maat? Laat het niet bij dromen blijven. Maak uw afspraak bij Countrywide en bespreek uw plannen met ons.

Innovatieve technieken en puur comfort

Wilt u ontspannen met de vrienden in een stemmige gentlemen’s bar boven de garage van uw classic cars? Of droomt u van een wellnessruimte in uw poolhouse?

Dankzij de vooruitstrevende technische onderbouw van onze creaties, wordt alles mogelijk – in alle comfort en zonder compromissen op het gebied van toekomstgerichte isolatietechnieken. Ontdek zelf hoe uw unieke bijgebouw in eik vormgegeven wordt door Countrywide. Verfijning tot in de kleinste details. Een meerwaarde voor elke woning en elk domein.

Half sectio image

Laat ons beginnen bij het begin

Een vurige passie voor de Engels-Normandische bouwkunst. Een hart voor onberispelijke kwaliteit.

Dát is Countrywide.