Hero section

Uw nieuwbouwwoning in Anglo-Normandische stijl.

Royale architectuur, innovatieve duurzaamheid.

Heritage. Het woord spreekt voor zich

De weelderige Engelse manors verbergen een schat aan verhalen en cultuur. De bouwtechnieken die deze gebouwen typeren, werden doorheen de eeuwen verfijnd. Zonder afbreuk te doen aan de herkomst van de bouwkunst, de authentieke materialen en de typische verfijning die in elk detail tot leven komt.

Gaat u bouwen? Dan hebt u zelf de kans om deel uit te maken van dit genereuze erfgoed – of Heritage. Dat woord spreekt voor zich. Het is een harmonieus huwelijk tussen geschiedenis, culturele traditie en sierlijk comfort.

Half sectio image

Countrywide: Bouwen in Engelse stijl

Hoe Countrywide te werk gaat bij het bouwen van jouw nieuwbouwwoning in Engelse stijl? Daar lees je hier alles over. Je zal merken dat we er alles aan doen om een typische Engelse woning te bouwen die bij je past. Niet alleen op het gebied van stijl en design, maar ook voor wat betreft budget.

De mogelijkheden voor bouwen in Engelse stijl zijn verrassend veelzijdig. Van imposante landhuizen tot gezellige cottages en unieke gezinswoningen. Alles wordt op maat uitgetekend en vervaardigd door Engelse vakmensen met generatielange ervaring in deze typische architectuur. Je beslist dus zelf over elk aspect van je nieuwe woning – tot in de kleinste details.

Nieuwbouwwoning bouwen in Engelse stijl? Kom uw plannen bespreken met Koen Bouteligier. U zal versteld staan van de mogelijkheden.

Pure klasse – ook de techniek

Misschien kent u de typische eikenhouten bijgebouwen wel, die vandaag de dag bijzonder populair zijn. Zij ademen dezelfde sfeer uit als een nieuwbouw in Engelse stijl. Maar wat écht het verschil maakt, zijn de innovatieve en duurzame technieken die het technische hart vormen van uw nieuwe thuis.

Een slim samenspel tussen technologie en traditie zorgt voor een woning die schittert in comfort én baanbrekende isolatie- en ventilatietoepassingen. Kortom, u kan zonder zorgen de strengste standaarden hanteren op het gebied van techniek, energiezuinigheid en technologie. U mag enkel het beste verwachten.

Half sectio image

Laat ons beginnen bij het begin

Een vurige passie voor de Engels-Normandische bouwkunst. Een hart voor onberispelijke kwaliteit.

Dát is Countrywide.