Hero section

Niet alleen onze bouwstijl is traditioneel.

Ambachtelijke service met aandacht voor elk detail.

Elk aspect doordrongen van een respectvolle traditie

Niet alleen onze bouwstijl is traditioneel. Ook op andere vlakken grijpen we bij Countrywide terug naar de klassieke aanpak. We beseffen dat bouwen een oefening in efficiënte is. En toch is dat niet ons enige doel.

We bekwamen ons in een warme bouwstijl, die doorheen de eeuwen gerijpt is tot een mooi staaltje van vakmanschap en hoogwaardigheid. Daar hoort dan ook een warme service bij. Dat zijn geen loze woorden. Dat is nu eenmaal onze missie. Respect, expertise en pure degelijkheid terugbrengen in het vak.

Half sectio image

EEN FILOSOFIE DIE U CENTRAAL PLAATST

Hoe we dat doen? Door in te zetten op service met een ziel. Grondig maatwerk met een artisanale toets. Kleinschalig, ook. Want we kiezen er bewust voor niet in te zetten op hoeveelheid. Maar op een volledig betrouwbare, eenvoudig bereikbare aanpak.

Die filosofie staat niet op zichzelf. Ze deemstert door in elk aspect van elk project. Dat begint met de eerste keer dat we elkaar ontmoeten. En eindigt… Wel, niet. Want tot ver na de oplevering van je woning, aanbouw of eikenhouten bijgebouw staan we klaar voor jou. Op elk moment. Voor elke vraag.


Hoe gaat Countrywide voor jou aan de slag?

Wilt u ontdekken hoe Countrywide uw droomgebouw in de pure, Engelse stijl zal realiseren? Dan bent u van harte welkom voor een gesprek met Koen Bouteligier, onze zaakvoerder. Hij maakt u wegwijs in de mogelijkheden én de praktische uitwerking.

We geven u met plezier een voorproefje van hoe we samen met u uw gebouw in Anglo-Normandische stijl creëren.

Laat ons kennismaken.

U wordt hartelijk ontvangen in onze kantoren. Onze prioriteit tijdens deze kennismaking? Goed naar u luisteren. Vertel ons waar u van droomt. Wij schetsen het à la minute voor u op papier. Samen passen we nog enkele zaken aan. Verfijnen we wat nog ruw is – en hopla! Het eerste ontwerp voor uw project ligt al voor u klaar. In de juiste proporties. Alsof het er altijd heeft gestaan.

Uw woondroom wordt ter plaatse gevisualiseerd. Dat is het resultaat van meer dan 20 jaar ontwerpervaring in het vak.

How it work

De berekening

Op basis van uw plan, gaan we verder. We gaan met uw gepersonaliseerde ontwerp naar de gespecialiseerde experten van Border Oak. Die berekenen tot in de kleinste details welke materialen nodig zijn om uw gebouw te realiseren. De afmetingen én de prijzen worden zorgvuldig bepaald.

Na een weekje rinkelt uw telefoon. We vertellen u het resultaat van de berekening, zodat u een duidelijk idee hebt van de prijs.

How it work

Schriftelijke offerte

Valt de opgegeven prijs binnen uw verwachtingen? Dan schrijven we alles mooi voor u uit. We nemen de tijd om bij u langs te komen en overlopen elk detail met u. We bespreken in één klap de praktische kant van het verhaal.

Natuurlijk kunt u op dat moment ook al uw vragen stellen. U krijgt meteen een helder antwoord, zonder omwegen.

How it work

Uw order

Als u akkoord gaat met onze schriftelijke offerte, zetten we alles in gang voor uw project. U betaalt een voorschot dat de kosten van de detailplannen dekt. Kan alles probleemloos gerealiseerd worden? Dan trekken we dit voorschot af van uw uiteindelijke factuur.

Duikt er toch een probleem op met de bouwvergunning, waardoor het project niet uitgevoerd kan worden? Dan betalen we uw voorschot integraal terug.

Geen risico, geen zorgen.

How it work

De uitvoering

Is uw vergunning helemaal in orde, dan bestellen we uw unieke eikenhouten gebouw definitief. Twee maanden later wordt het geleverd. De montage loopt van een leien dakje, dankzij de secure voorbereiding van Border Oak.

How it work

Thuiskomen was nog nooit zo stijlvol

Beleef hier de realisaties van Countrywide.

De unieke Engelse stijl staat garant voor charmant en warm wooncomfort. Countrywide realiseert uw Anglo-Normandische woning, aanbouw en/of bijgebouw.