Hero section

De typische Engelse architectuur.

Een juweeltje voor jouw bijgebouw of aanbouw.

Als klasse u op het lijf geschreven is

U moest eens weten hoe de typische Engelse architectuur uw woning naar een hoger niveau kan tillen. Daarvoor hoeft u niet eens een Anglo-Normandisch landhuis te zetten. Want ook bij verbouwingen is de Engelse stijl een uitstekende keuze voor klasse, verfijning en creatieve kwaliteit.

Hoe het werkt, dat is eenvoudig. Bij Countrywide ontwerpen we namelijk elk idee waar u bij zit. U vertelt ons wat u wilt verbouwen en waar u van droomt. Wij creëren onmiddellijk een idee op papier. Dat is de start van uw eikenhouten bijgebouw of verbouwing in Engelse stijl. Want vanaf dat moment, wordt alles op maat voor u ontwikkeld.

Wilt u toch nog wat meer lezen over onze werkwijze? Dan vindt u hier alle informatie.

Half sectio image

Verbouwen voor meerwaardezoekers

U mag gerust beginnen dromen. Een prachtige leefkeuken met hoge raampartijen, aangebouwd aan uw huidige woning. Een verdieping op uw garage waarmee u extra leefruimte schept, omgeven door stijlvolle architectuur. Een uitgebreide uitbouw achteraan uw huis, die je hele benedenverdieping omtovert tot een charmant pareltje vol wooncomfort, licht en authenticiteit.

Waar u van houdt, maken wij mogelijk. Volledig op maat, zodat het aansluit bij wat u wilt. Altijd met materialen die gebouwd zijn om generaties lang mee te gaan. En vooral: we doen het allemaal op uw tempo.

Leer meer over de mogelijkheden, zodat u uw verbouwing concreet kan beginnen plannen. Of beter nog: contacteer ons voor een gesprek over uw droomwoning in Engelse stijl.

Totaalproject of slechts een deel

Verbouwen in Engelse stijl is verrassend smaakvol. Maar we weten ook dat je woondroom moet aansluiten bij je budget. Daarom heb je verschillende keuzes als je in zee gaat met Countrywide. Je kan kiezen voor een zorgeloze formule, waarbij wij van a tot z jouw verbouwing of aanbouw in Engelse stijl realiseren.

Maar je kan ook op ons rekenen om enkel de structuur te bouwen, zodat jij de afwerking verder in handen neemt. Zoals we al zeiden: alles op maat, op jouw tempo en in functie van jouw budget.

Leer meer over de mogelijkheden, zodat je jouw verbouwing concreet kan beginnen plannen.

Laat ons beginnen bij het begin

Een vurige passie voor de Engels-Normandische bouwkunst. Een hart voor onberispelijke kwaliteit.

Dát is Countrywide.