Hero section

Bouwen, aanbouwen en bijgebouwen in Engelse stijl door Countrywide.

Uw sleutel tot stijlvol en comfortabel wonen …

Architectuur met een verhaal

De onweerstaanbare charme van traditionele Engelse eikenhouten gebouwen is over de hele wereld gekend. Doorheen de jaren bleef de essentie ervan ongewijzigd. De tand des tijds had geen vat op deze bouwstijl. Geworteld in een aloude traditie van elegantie en verfijning.

Het hart van het design blijft onaangeroerd. Maar de uitvoering werd voortdurend geperfectioneerd. Zodat u vandaag bouwt voor generaties lang tijdloos woonplezier.

Half sectio image

Ambachtelijke basis

Countrywide gaat nog een stap verder. En brengt de befaamde Anglo-Normandische landhuizen en Oak Framed Buildings – met hun typerende pen-en-gat-technieken – up to speed met de hedendaagse bouw- en energienormen. Het resultaat? De mogelijkheden worden eindeloos. Het comfort wordt aanzienlijk vergroot. Zonder een millimeter in te boeten op stijl en klasse.

We creëren uw Countrywide Building met behulp van superieure materialen van Border Oak. Deze Engelse familieonderneming is stevig ingeplant in de Engelse traditionele cultuur. Het zijn vakmensen die nog de tijd nemen voor perfectie. Een gespecialiseerd team met een onverwoestbare ambachtelijke basis, gestoeld op overlevering, materiaalkennis en kunde.

Dit vakmanschap zorgt voor een wereld vol mogelijkheden. Het laat u toe om te bouwen. Bij te bouwen. Aan te bouwen. Te verbouwen. Van imposante en luxueuze Anglo-Normandische manors tot bijgebouwen, conservatories, greenhouses en woonuitbreidingen die baden in de landelijke sfeer.
Elke droom wordt haalbaar.

Click here
Klik hier

De maat van alle dingen

Een verhaal moet u schrijven op een wit blad. Kant-en-klare oplossingen zijn vaak een antwoord op een niet goed begrepen vraag.

Daarom maken we bij Countrywide van uw droom de norm. Alles is mogelijk. Omdat we niet vasthouden aan wat voor ons het makkelijkst is. We leveren puur maatwerk. Dat erop gericht is u te laten wonen, leven en werken zoals u bent.

Er is maar één norm. U.

Countrywide creëert projecten in alle formaten. Van een gezellige poolhouse, een sfeervol thuiskantoor of een stemmige feestruimte tot een authentiek bijgebouw om uw classic car veilig in te stallen. Van een fenomenale manor of intiem gastenverblijf tot een aanbouw die uw woning een onnavolgbaar karakter geeft. Van sleutel-op-de-deur opgeleverd tot enkel de structuurwerken.

U bepaalt waar wij starten en eindigen. Zodat u precies krijgt waar u van droomt. Een Countrywide building in de typische, Anglo-Normandische architectuur, gebouwd volgens de enige standaard die telt: de uwe.

Half sectio image

Laat ons beginnen bij het begin

Een vurige passie voor de Engels-Normandische bouwkunst. Een hart voor onberispelijke kwaliteit.

Dát is Countrywide.