Hero section

Countrywide: Heritage oak buildings

Boordevol sprekend karakter

Uw eigen heritage oak building

Heritage oak buildings stralen karakter uit. Ze roepen een rijke geschiedenis op. Een wereld van authentieke charme, met natuurlijke materialen en technieken die perfect met elkaar in balans zijn.

Leven in een heritage oak building is dan ook een unieke belevenis. Stap binnen in de wereld van Countrywide, ontwikkelaar van heritage oak buildings van uitmuntende kwaliteit.

Half sectio image

Countrywide: heritage oak buildings voor het leven

De oorsprong van heritage oak buildings ligt in het oude Groot-Brittannië. Het is dan ook gekend als een typisch Engelse bouwstijl, die de grandeur van de aristocratische elegantie tot leven brengt. Hoogwaardig hout, natuurlijke materialen, een landelijke bouwstijl… Ze komen samen in een harmonisch geheel dat zijn gelijke niet kent.

En toch schuilt er achter deze klassieke bouwstijl een wereld van modern comfort. Heritage oak buildings zijn dan ook gemaakt om in te leven. Voorzien van alles wat u nodig hebt om volgens de hoogste standaarden in te wonen.

Countrywide is een toegewijde partner voor liefhebbers van het heritage oak building-concept. Onze specialisten volgen alles voor u op, van het eerste plan tot de productie, van de levering en bouw tot de oplevering.

Een heritage oak building voor elk moment

Uiteraard kunt u uw fonkelnieuwe villa ontwerpen volgens het concept van de heritage oak building. Countrywide ontwikkelt prachtige woningen die uitblinken op het gebied van landelijke charme en intense schoonheid.

Maar wist u dat deze bouwstijl zich ook perfect leent tot de creatie van garages, poolhouses en bijgebouwen? Door te kiezen voor een heritage oak building geeft u uw domein extra cachet. En maakt u een statement voor de eeuwigheid.

Half sectio image

Wilt u meer informatie over een heritage oak building van Countrywide? Contacteer ons dan vandaag nog.

Wilt u wonen in een heritage oak building met maximaal comfort en een feilloze afwerking?

Countrywide zorgt voor elk detail. Het enige wat u hoeft te doen, is thuiskomen en genieten.