Hero section

Een unieke eiken houten carport door Countrywide

Als schoonheid en traditie samenvloeien.

Carport in eikenhout: charmante materialen, onnavolgbare architectuur

Uw eikenhouten carport wordt tot in de kleinste details voor u gepersonaliseerd. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een gentlemen’s bar inrichten boven uw houten carport? Of een onderhoudsruimte voor uw classic cars integreren in het design?

Dankzij het maatwerk van onze leverancier, wiens vakmanschap sterk geworteld is in de eeuwenoude Engelse cultuur, leveren we eikenhouten carports die van a tot z volgens uw aanwijzingen worden ontworpen en gebouwd.

Half sectio image

Een unieke eikenhouten carport

Parkeren onder een eikenhouten carport van Countrywide is méér dan parkeren. Het is een beleving.
Om te weten wat dat betekent, moet u het ervaren. U rijdt immers een stukje geschiedenis binnen. Elke houten carport wordt gecreëerd volgens de Anglo-Normandische bouwstijl. Volledig op maat voor u vervaardigd met de meest hoogwaardige eikenhoutsoorten die er te vinden zijn.

Eikenhouten carport: als stijl en comfort elkaar ontmoeten

Door de unieke bouwstijl van de eikenhouten carports van Countrywide, geniet u van het beste van twee wereld.

U creëert een houten carport die uitblinkt in traditionele vormgeving, gebaseerd op de Anglo-Normandische architectuur. Maar u zet ook voluit in op comfort, want onze bouwmethoden zorgen ervoor dat de hoogste standaarden op het gebied van techniek en isolatie probleemloos gehaald worden.

Het resultaat: u bouwt een eikenhouten carport die volledig aan uw wensen beantwoordt. Veilig, mooi, gebruiksvriendelijk én duurzaam.

Half sectio image

Houten carport: een ontwerp dat u op het lijf geschreven is

Bij Countrywide vindt u geen standaard eikenhouten carports. Van de eerste pennentrek van het ontwerp tot de laatste schroef; alles wordt op maat voor uw gecreëerd.

De eerste stap: een kennismakingsgesprek met onze zaakvoerder. Tijdens dat gesprek tovert hij meteen een ruwe schets tevoorschijn, op basis van uw voorkeuren en aanwijzingen. Zo weet u in een oogopslag wat de mogelijkheden zijn voor uw houten carport.

Half sectio image

Maak uw dromen waar

Kom snel langs om de eikenhouten carport van uw dromen te ontdekken. Contacteer ons!