Hero section

Een luxe tuinhuis, gestoeld op een rijke bouwtraditie. Door Countrywide.

De charme van eik.

Bijgebouwen in Engelse stijl: echte eiken charme

Eikenhouten bijgebouwen vangen meteen de aandacht van elke bezoeker of voorbijganger. Ze zijn al decennialang een favoriet bij bouwers en verbouwers die begrijpen dat elk detail van hun domein de nodige elegantie verdient.

Poolhouses, garages, tuinpaviljoenen, conservatories met een twist… Eikenhouten bijgebouwen zijn er in alle vormen en formaten. En dat mag u letterlijk nemen, want bij Countrywide ontwerpen én plaatsen we ze volledig volgens uw wensen.

Half sectio image

De luxe die u verdient

Een statige woning verdient een aangepast luxe tuinhuis. Een eikenhouten tuinhuis dat uw majestueuze buitenruimte alle eer aandoet.

Countrywide specialiseert zich in het ontwerpen en bouwen van onnavolgbare eikenhouten bijgebouwen.
En ook uw luxe tuinhuis is bij ons in bekwame handen.

Luxe tuinhuis door Countrywide: weidse klasse

Uw luxe tuinhuis wordt door Countrywide ontworpen volgens de unieke voorschriften van de Anglo-Normandische architectuur. Opgetrokken uit de meest hoogwaardige eikenhoutsoorten die ons geschonken zijn door de natuur. Vervaardigd door vakmensen die hun stiel tot in de details beheersen. Gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, geplaatst met oog voor de fijnste afwerking.

Kortom, uw luxe tuinhuis in eikenhout brengt klasse in uw tuin. En herbergt véél meer dan enkel uw tuinmaterialen.

Half sectio image

Uw luxe tuinhuis: een oase in een groene oase

Uiteraard moet uw tuinhuis functioneel zijn – zélfs al gaat het om een luxe tuinhuis. Daar zorgt onze zaakvoerder voor, die het design volledig afstemt op uw behoeften en tuindromen.

Elk luxe tuinhuis dat door Countrywide gecreëerd wordt, kenmerkt zich door robuuste materialen die tegen een stootje kunnen, gemonteerd volgens de aloude pen-en-gat-techniek voor een prachtig én duurzaam resultaat.

Maar we beperken ons niet tot functionaliteit. Schoonheid is immers even belangrijk. En ook uw specifieke wensen verliezen we niet uit het oog.

Half sectio image

Luxe tuinhuis, met de nadruk op luxe

Uw eisen voor uw luxe tuinhuis in eikenhout kunnen bijzonder uitgebreid zijn. Misschien wilt u er wel een wellnessruimte in integreren? Of plant u er op termijn een schildersatelier in onder te brengen. Of droomt u van een work-out of yoga-plek, een bureau met zicht op de tuin of een extra werkruimte?

Dankzij onze uitzonderlijk kwaliteitsvolle bouwmethoden, zorgen we ervoor dat uw luxe tuinhuis beantwoordt aan de striktste voorschriften op het gebied van techniek, ventilatie en isolatie. Uw luxe tuinhuis kan dus voor alle doeleinden gebruikt worden – als u ervan droomt, zorgen wij voor de realisatie.

Half sectio image

Maak uw dromen waar.

Wilt u ontdekken hoe wij úw luxe tuinhuis ontwerpen en vervaardigen? Contacteer ons voor een gesprek!