Hero section

Eikenhouten poolhouses door Countrywide.

Een houten poolhouse boordevol traditie

Eikenhouten poolhouse vol traditie

Genieten aan uw zwembad, dat doet u in stijl. De charmante eikenhouten poolhouses van Countrywide dompelen u onder in een wereld van comfort en geschiedenis.

Met onze houten poolhouses kiest u voor klasse op maat, gecreëerd volgens de voorschriften van de rijke Anglo-Normandische architectuur. Deze typische stijl springt meteen in het oog en geeft uw groene buitenruimte een uitzonderlijke meerwaarde.

Half sectio image

Eikenhouten poolhouse in Engelse stijl

Countrywide specialiseert zich in de fabricatie van typische Engelse houten poolhouses met een traditioneel design,
vol innovatieve technieken die het leven aangenamer maken.

Al onze creaties voldoen aan de strengste normen en zijn personaliseerbaar tot in de kleinste details. Maatwerk met oog voor de toekomst, want duurzaamheid, technologie en traditie gaan hand in hand bij elk houten poolhouse dat we vervaardigen.

De eeuwenoude techniek van uw eikenhouten poolhouse

Alle houten poolhouses van Countrywide worden gebouwd volgens de bouwregels van de Anglo-Normandische stijl. Niet alleen op het gebied van vormgeving, maar ook voor wat betreft techniek creëren we steevast pareltjes om van te houden.

De typische pen-en-gat-technieken verzekeren u niet alleen van een robuuste bouwstijl, maar ook van een beproefd procedé dat al eeuwenlang zijn kwaliteit bewijst.

U ontspant dus niet enkel in een houten poolhouse met prachtige vormgeving. U investeert ook in een eikenhouten poolhouse dat gebouwd is om generaties lang mee te gaan.

Half sectio image

Houten poolhouse: onmisbaar voor uw zwembad of -vijver

Wilt u een eikenhouten poolhouse laten bouwen dat beantwoordt aan al uw verwachtingen? Kies dan voor de houten poolhouses in Engelse stijl van Countrywide, die design moeiteloos koppelen aan traditie en vernieuwing.

We leggen de lat bijzonder hoog als het aankomt op kwaliteit en comfort. Onze unieke bouwmethoden zorgen ervoor dat we de hoogste standaarden op het gebied van isolatie en techniek overtreffen. En dat doen we met één doel: u een uniek en klassevol eikenhouten poolhouse bieden dat perfect bij uw zwembad past.

Half sectio image

Maak uw dromen waar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw houten poolhouse? Contacteer ons nu voor een gesprek.