Hero section

Geniet in stijl van uw tuin, in elk seizoen.

Met een eikenhouten overkapping door Countrywide.

Eikenhouten overkapping

Wat is er heerlijker dan tot rust komen in uw tuin, met zicht op de groene ruimte die in elk seizoen het beste van zichzelf aan u toont? Het antwoord: ontspannen onder een eikenhouten overkapping, die naadloos overgaat in de charmante weelde van uw tuin – en toch voorzien is van alle comfort.

Countrywide bouwt eikenhouten overkappingen met een brandende passie voor traditie. Want bij ons vindt u geen kant-en-klare eikenhouten overkappingen. Al onze constructies worden ontworpen volgens de charmante Anglo-Normandische bouwstijl. Een typisch Engelse architectuur die klassieke traditie mooi vermengt met hedendaagse technieken

Half sectio image

Eikenhouten overkappingen: alle maten, alle vormen

Omdat we bij Countrywide alle eikenhouten overkappingen volledig op maat ontwerpen én vervaardigen, wordt u niet beperkt in uw tuindromen. Hoe groots u het ook ziet – of hoe intiem u het ook wenst: alles wordt mogelijk.

Onze zaakvoerder ontvangt u met plezier voor een gesprek. U vertelt hem welk soort eikenhouten overkapping uw tuin nóg mooier zal maken. En vooral: welke faciliteiten u wenst. Hij tovert in een-twee-drie een eerste ruwe schets tevoorschijn, die u samen met hem verfijnt. Zo ontdekt u meteen hoe uw toekomstige eikenhouten overkapping eruit kan zien.

Half sectio image

Uw eikenhouten overkapping: gecreëerd door échte Engelse vakmensen

Het ontwerp van uw eikenhouten overkapping gebeurt dus in nauw overleg tussen u en de zaakvoerder van Countrywide. Maar de fabricatie van uw nieuwe tuinoverkapping in eikenhout, die is in handen van doorgewinterde vaklui die geworteld zijn in de Engelse bouwtraditie.

Onze Engelse leverancier geschikt over een ijzersterke reputatie in eikenhouten bijgebouwen in Anglo-Normandische stijl. Elk detail wordt minutieus afgewerkt, zodat u kunt genieten van een absoluut tuinpareltje dat al uw verwachtingen inlost.

Half sectio image

Uw eikenhouten overkapping: ontdek snel meer

Heerlijk wegdromen op een mooie zomeravond, onder een stemmige eikenhouten overkapping aan de rand van uw tuin?
Of wilt u uw terras sieren – en wapenen tegen zomerbuien – met een stijlvolle, duurzame eikenhouten overkapping?

Kom erover spreken met de vakmensen van Countrywide. Maak nu uw afspraak: contacteer ons!